ΕΠΙ ΓΗΣ IV: Ένα συνέδριο αφιερωμένο στον Πρωτογενή Τομέα, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στο Aldemar Olympian Village.

ΕΠΙ ΓΗΣ IV: Ένα συνέδριο αφιερωμένο στον Πρωτογενή Τομέα τον Μάρτιο από την Εφημερίδα Πατρίς

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του ΕΠΙ ΓΗΣ IV, το οποίο διοργανώνεται από την Εφημερίδα Πατρίς  και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, εγκαινιάζοντας τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου του ξενοδοχειακού ομίλου Aldemar Olympian Village στην Ηλεία. Το ΕΠΙ ΓΗΣ χρήζει υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Η αγροτική παραγωγή είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας. Πρέπει ωστόσο να δημιουργηθεί μια διαφορετική γεωργία, που να βασίζεται σε καινούργιες τεχνικές, θεσμικές και περιβαλλοντικές συνιστώσες. Το αγροτικό Συνέδριο ΕΠΙ ΓΗΣ σχεδιάστηκε με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα φόρουμ το οποίο σε ετήσια βάση θα συγκεντρώνει στελέχη και θεσμικούς εκπροσώπους του αγροτικού τομέα σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, γεωργικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις,  ακαδημαϊκούς και αγρότες προκειμένου να  καταθέτουν απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις με στόχο τον εκσυγχρονισμό, την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητα της ελληνικής γεωργίας.

Φέτος για πρώτη χρονιά το ΕΠΙ ΓΗΣ IV θα φιλοξενήσει και περίπτερα μεγάλων εταιρειών του Αγροτικού τομέα με σκοπό την παρουσίαση και την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου, για νέα- σύγχρονα- φιλικά για το περιβάλλον και ασφαλή για τον καταναλωτή προϊόντα φυτοπροστασίας, για ανθεκτικά και ιδιαίτερα παραγωγικά υβρίδια, για τους σύγχρονους μηχανισμούς καλλιέργειας και συγκομιδής, καθώς και ότι άλλο αφορά την σύγχρονη γεωργία.

Στόχος του ΕΠΙ ΓΗΣ είναι, όχι μόνο να αναδειχθεί η Ηλεία, μία από τις μεγαλύτερες σε παραγωγή αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα, ως σημείο αναφοράς στην Ελληνική αγροτική οικονομία, αλλά και την Ευρωπαϊκή Αγροτική Κοινότητα. Η προσέλκυση επισκεπτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καθώς και η παρουσία πλήθους ελληνικών και ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, θα δώσει πνοή στην τοπική κοινωνία και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στους καλλιεργητές της περιοχής, συνδυάζοντας την ενημέρωση με την τεχνολογία.

Προηγούμενο Για άλλη μια χρονιά το Επιμελητήριο Ηλείας  δίνει δυναμικά το παρόν του στην έκθεση FOOD_EXPO_2024.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας