Δυναμικό «παρών» από την Olympic Engineering & Consulting στη Renewable Energy Tech Expo στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική ήταν η παρουσία της Olympic Engineering & Consulting (Σιδηροκαστρίτης Ζώης) στη Renewable Energy Tech Expo που διεξήχθη το τριήμερο 7-9 Μαρτίου 2024 Δεκεμβρίου 2023 στο χώρο της ΔΕΘ.

Η φετινή διοργάνωση, στην οποία η Ηλειακή επιχείρηση συμμετείχε, επιβεβαίωσε το γεγονός πως ήταν το απόλυτο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του χώρου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

Το περίπτερο της Engineering & Consulting επισκέφθηκαν εγκαταστάτες και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, καθώς ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση της από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της το 2008  την έχει κάνει γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο, με τη φήμη της να ξεπερνά εδώ και χρόνο τα σύνορα του νομού Ηλείας.

Το «παρών» έδωσαν όμως και οίκοι και εμπορικοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου της ενέργειας από όλη την Ευρώπη αλλά και την Κίνα, με ορισμένες από τις οποίες η επιχείρηση από τον Πύργο με επικεφαλής τον  Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Ζώη συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εξοπλισμό και λύσεις.

Προηγούμενο ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα δήλωσης των ραντεβού για τη διασύνδεση ταμειακών -POS
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας