Το INSULEUR παρατήνει το Σχέδιο Χορηγιών I-STARS για Τουριστικές ΜΜΕ Περισσότερος χρόνος για υποβολή αιτήσεων, περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις που θα επωφεληθούν.

 

Κατόπιν αιτήματος των Ελληνικών Τουριστικών ΜΜΕ που αφοσιώνονται στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στον τομέα του τουρισμού, το INSULEUR ανακοινώνει την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγειών I- STARS έως τις 6 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Αυτή η παράταση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στις ελληνικές τουριστικές ΜΜΕ να υποβάλουν αιτήσεις για επιχορηγήσεις έως και 5.600 ευρώ, επισημαίνοντας τα πολλαπλά οφέλη της υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών για τις επιχειρήσεις τους.

Ο βιώσιμος τουρισμός δεν είναι απλώς ένας πιασάρικος όρος. Eίναι στρατηγική αναγκαιότητα. Οι τουριστικές ΜΜΕ διαδραματίζουν έναν κεντρικό ρόλο στο μέλλον του κλάδου, και η υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών επιφέρει πολλά οφέλη. Συμμετέχοντας στο Σχέδιο Χορηγιών του I-STARS, οι τουριστικές ΜΜΕ έχουν τη δυνατότητα να εισπράξουν:

 

  1. Οικονομική Υποστήριξη: Επιχορηγήσεις έως 600 ευρώ, 100% χρηματοδοτούμενες, για την υποστήριξη της υλοποίησης βιώσιμων πρωτοβουλιών. Εξαιρείται του κανόνα ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis)

 

  1. Ενίσχυση Εικόνας: Οι καταναλωτές είναι όλο και πιο συνειδητοποιημένοι και υποστηρίζουν τις περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιχειρήσεις. Οι συμμετέχουσες ΜΜΕ όχι μόνο συνεισφέρουν σε ένα πιο πράσινο μέλλον, αλλά ενισχύουν επίσης την εικόνα τους και προσελκύουν ταξιδιώτες με περιβαλλοντική συνείδηση.

 

  1. Λειτουργική Αποδοτικότητα: Η ένταξη βιώσιμων πρακτικών οδηγεί σε αυξημένη λειτουργική αποδοτικότητα, και μακροπρόθεσμη μείωση των δαπανών τους. Αυτό, αντίστοιχα, ενισχύει τη συνολική ανταγωνιστικότητα και ανθεκτικότητα των ΜΜΕ στη δυναμική αγορά του τουρισμού.

 

  1. Πρόσβαση σε Δίκτυα και Πόρους/Εργαλεία: Οι επιλαχόντες υποψήφιοι θα ενταχθούν σε ένα δίκτυο επιχειρήσεων με παρόμοιες ευαισθησίες, κερδίζοντας πρόσβαση σε εργαλεία για την περαιτέρω προώθηση των στόχων τους στον τομέα της βιωσιμότητας.

Καθώς ο τουριστικός κλάδος αντιμετωπίζει περιβαλλοντικές προκλήσεις, ο ρόλος των ΜΜΕ στην προώθηση θετικών αλλαγών είναι πιο κρίσιμος από ποτέ. Η παράτηση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγιών παρέχει μια ιδανική ευκαιρία στις ΜΜΕ όχι μόνο να διασφαλίσουν οικονομική υποστήριξη, αλλά και για να θέσουν τον εαυτό τους σε ηγετική θέση στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού.

Το INSULEUR καλεί τις επιλέξιμες τουριστικές ΜΜΕ να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους πριν από την καινούργια προθεσμία, ακολουθώντας 4 απλά βήματα:

  1. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο https://bit.ly/ISTARSCall

2.  Επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο Βιωσιμότητας I-STARS της επιλογής σας στο

https://bit.ly/ISTARSexperts

3.  Εγγραφείτε στην Διαδυκτιακή Πλατφόρμα Μάθησης I-STARS στο

https://bit.ly/ISTARSePlatform

4.  Συμπληρώστε και υποβάλετε την Αίτησή σας online στο

https://bit.ly/ISTARSapplication

 

Μαζί, μπορούμε να προωθήσουμε έναν πιο βιώσιμο, ανθεκτικό και υπεύθυνο τουριστικό κλάδο προς όφελος όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το helpdesk του INSULEUR,

τηλ. +30 22710 41170, istarsgreece@gmail.com.

Ακολουθήστε το έργο I-STARS στο Facebook και το LinkedIn.

Προηγούμενο Οργανώσεις κοινωνίας πολιτών
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας