ΤΟΥΡΙΣΜOΣ ΓΙΑ OΛΟΥΣ 2024 – Έχετε επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες διαμονής;

 

Tο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» έχει ως σκοπό την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού, μέσω της επιδότησης σε δικαιούχους υπηρεσιών διαμονής για την πραγματοποίηση διακοπών εντός της ελληνικής επικράτειας.

Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε αναδείχθηκαν περισσότεροι από 107 χιλ. δικαιούχοι, οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει ψηφιακές χρεωστικές κάρτες ύψους € 200 ή € 300 ή € 400 εκάστη, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάχθηκαν. Το ποσό μπορεί να αναλωθεί εφάπαξ ή τμηματικά έως την 31η Δεκεμβρίου 2024, αποκλειστικά για υπηρεσίες διαμονής σε καταλύματα που φέρουν σχετικούς με την παροχή υπηρεσιών διαμονής Κωδικούς Κατηγορίας Εμπόρου.

Αναλυτικά:

Κατηγορία εμπόρου/MCC

 

Περιγραφή δραστηριότητας
3501 έως 3999

 

Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις/καταλύματα

 

7011 Λοιπές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις/καταλύματα

 

7032 Κατασκηνώσεις αναψυχής και αθλητισμού

 

7033 Camping

 

7012 Timeshare Real Estate

 

 

Η ψηφιακή, χρεωστική κάρτα, η οποία θα πρέπει να έχει συνδεθεί σε υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποβολή των στοιχείων της σε διαδικτυακούς τόπους παρόχων διαμονής ακόμη και άνευ χρήσης τεχνολογίας NFC.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Η εξαργύρωση της ψηφιακής, χρεωστικής κάρτας του προγράμματος γίνεται όπως ακριβώς με κάθε άλλη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (για εξόφληση λογαριασμού ή προκαταβολή).
  • Τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κάρτα πιστώνονται άμεσα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  • Δεν υπάρχει μητρώο παρόχων, αρκεί η επιχείρησή σας να φέρει τους παραπάνω κωδικούς παροχής υπηρεσιών διαμονής.
  • Καμία γραφειοκρατική διαδικασία δεν μεσολαβεί για εσάς ούτε πριν ούτε μετά την εξαργύρωση.

Μέσω του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» επιτυγχάνεται διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς η κάρτα ισχύει έως το τέλος του τρέχοντος έτους, αμεσότητα εξόφλησης των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και ασφάλεια κατά τη διενέργεια των συναλλαγών.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότεροι επισκέπτες όλο τον χρόνο και άμεση εξόφληση των παρεχόμενων υπηρεσιών με την ψηφιακή, χρεωστική κάρτα του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024».

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε (Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης) σε συνεργασία με τα Υπουργεία Τουρισμού, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών.

Προηγούμενο Πραγματοποιήθηκε ημερίδα στη Μεγαλόπολη: Κινητοποίηση για το δρόμο Μεγαλόπολη – Επικούρειος –  Αρχαία Ολυμπία – Παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνου  Νικολούτσου
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας