Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα της δράσης “Εξοικονομώ Επιχειρώντας”

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» και «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα», σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, τα δύο προγράμματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Παράλληλα τροποποιούνται κάποιοι όροι του προγράμματος για τις επιχειρήσεις του τριτογενούς τομέα.

Τα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο της Δράσης «Εξοικονομώ – Επιχειρώντας» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-NextGenerationEU.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» κατατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://exoikonomo-epixeiro2023.gov.gr και οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα» υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://exoikonomoepixeiro.energy-invest.gov.gr/.

Και στα δύο προγράμματα εφαρμόζεται η μέθοδος της άμεσης αξιολόγησης (First in-First out).

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Ανακοίνωση ΥΠΕΝ για πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

Ανακοίνωση ΥΠΕΝ για το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

Προηγούμενο Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων μελών μας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηλείας στην έκθεση Κερνάμε Ελλάδα από 24-26 Μαΐου 2024.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας