Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Ενημέρωση για την προθεσμία και πορεία των φορολογικών δηλώσεων: Οριακές προθεσμίες και αναγκαίες παρεμβάσεις», Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Ηλείας

Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Ηλείας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

Με την παρούσα, η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών του Νομού Ηλείας σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Ηλείας, στον τέταρτο όροφο, με θέμα:

«Ενημέρωση για την προθεσμία και πορεία των φορολογικών δηλώσεων: Οριακές προθεσμίες και αναγκαίες παρεμβάσεις»

Η συνάντηση αυτή αποσκοπεί στην ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων και εκπροσώπων του νομού μας σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις προθεσμίες που έχουν τεθεί για τις φορολογικές δηλώσεις. Θα αναλυθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και θα συζητηθούν οι δυνατότητες και οι προτάσεις για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κατάστασης.

Η παρουσία σας και η συμβολή σας στη συζήτηση θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Η ενεργή συμμετοχή σας θα μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε προτάσεις και λύσεις που θα ανακουφίσουν τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου μας όσο και τους Επιχειρηματίες – πολίτες του νομού Ηλείας.

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας έως την Τρίτη 11/11/2024 μέσω email στο elfee.ilias@gmail.com ή μέσω τηλεφώνου σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Πρόσκληση ΕΛΦΕΕ ΗΛΕΙΑΣ

 

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ,

Ο Πρόεδρος

Αλέξιος Νταουλάρη

Προηγούμενο Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 25.000 ανέργους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 ευρώ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας